BLIV KLOGERE PÅ EU

Tirsdag den 23. april afholder Socialdemokraterne i Gribskov et offentligt møde om EU.

Kom til et offentligt møde og mød Claus Larsen-Jensen, der er tidligere medlem af Europa-Parlamentet og MF (S), bl.a. som Formand for Folketingets Europaudvalg. Claus er til daglig direktør i ngo-organisationen FIC-Fagligt Internationalt Center.

Mødet finder sted tirsdag den 23. april 2019, kl. 17.00 til 19.00 i RAMhuset. Bemærk: Først til mølle-princippet. Der er max. plads til 50 personer.

Programmet har ingen faste EU-punkter, så der er frit slag med spørgsmål.

– her er lidt inspiration:

Hvor er EU på vej hen? Der er valg til Europa-Parlamentet d. 26.maj. UK træder ud af EU d. 29.marts kl. 23.00. Ingen aner om der bliver en aftale mellem EU eller UK. Tusindvis af danske job og stor eksport er i fare. Putin forsøger at destabilisere Europa. Trump undsiger EU. Højre-nationalister maser sig frem i Europa. Internt i EU sker der dog alligevel en masse: En europæisk Social Søjle skal skabe fair vilkår og sociale vilkår i hele EU. EU vil gøre sig uafhængig af olie og gas med en grøn omstilling af energien.

Hvad er op og ned i alt dette. Få et godt overblik på 2 timer, også om hvem der bestemmer hvad og hvordan.

Claus vil gerne informere om FIC og om mulighed for etablering af et lokalt FIC (Gribskov).

Vi håber på jeres opbakning til mødet. Du har som nævnt nu mulighed for at få svar på spørgsmål om stort set alle emner om EU.