INSTRUKS for nøglebrikker

              

Navn:___________________________                    Nøglebrik nr.______
                                                              

INSTRUKS for nøglebrikker

Du har 100% ansvar for den udleverede nøglebrik,  og du må under ingen omstændigheder overdrage/udlåne nøglebrikken til andre personer.

Såfremt en nøglebrik bortkommer, skal der straks gives besked til en af RAMhusets nøgleansvarlige. (se nederst på siden) og der opkræves et gebyr på kr. 150,00

Du skal altid sørge for at alle hoveddøre, er aflåste når du forlader huset.

Er der andre personer i huset, når du forlader huset, skal du sikre dig at de personer har en nøglebrik og kan låse dørene.

Når du skal ind ad en aflåst dør, skal du bruge din nøglebrik. 
Der er følgende muligheder:
 
Hvis den grønne lampe lyser konstant, når du bruger din nøglebrik, betyder det at døren forbliver aflåst efter du er gået ind.

Hvis den grønne lampe blinker flere gange, når du låser op med din nøglebrik vil døren være ulåst efter dig.

Det er vigtigt, at opholder man sig på første sal eller i den anden ende af huset, skal man sørge for at hoveddørene er aflåste . Du kan tage den bærbare dørklokke ”station” med. Den står i Cafeen på det lille bord ind til køkkenet,
og skal sættes tilbage samme sted.

Når du går fra huset og skal låse efter dig, skal du med nøglebrikken sørge for, at den røde lampe lyser og at man hører et lille ”klik”. Derved vil døren være låst efter dig. For en sikkerheds skyld kan man jo lige prøve at tage i døren.

Nøgleansvarlige: Anne Bengtsson: mobiltlf.: 21 46 57 81 & Ulla Larsen: mobiltlf.: 20 20 67 18