Spiselige insekter

Onsdag den 9. oktober kl. 19-21 kommer Kim Søholt Larsen og fortæller om fremtidens proteinkilde.

Verdens befolkningstal stiger og behovet for fødevarer stiger med det. Samtidig er der en øget opmærksomhed på vores påvirkning af klimaet. Insekter som menneskeføde er en af de ting som kan give os nye fødevaremuligheder og på en mere miljøvenlig måde.

Det kommer Kim Søholt Larsen og fortæller om. Kim arbejder for Entomation.com, et firma som vil vende udviklingen i vesten og levere fårekyllinger til producenter af humane fødevarer. Han vil i foredraget fortælle om nogle af de insekter som man kan producere, hvordan man dyrker insekterne industrielt og hvad udfordringerne er.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”insekter + dit navn”. Der kan også betales kontant ved indgangen.